Fórum bejelentkezés
Hír-levél


Hasznos Hírek
Rendszámcserével kapcsolatos tudnivalók

Az ORFK tájékoztatása szerint az úgynevezett P-rendszámot a külföldről behozott gépkocsikra lehet felhelyezni a magyarországi forgalomba helyezés, műszaki állapotfelmérés idejére és azzal csak az importálást végző cég képviselője közlekedhet.

A járművek téli felkészültségét ellenőrzik november közepén

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Meghirdették a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifákat

Meghirdették a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifákat - hangzott el az M1 aktuális csatornán vasárnap délelőtt.

Megkezdi a Magyar Posta a Magyar Állampapír Plusz nyomdai változatának értékesítését

Megkezdi a Magyar Posta Zrt. hétfőn a Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) értékesítését nyomtatott formában. A nyomdai állampapír hat címletben, tízezer forinttól kétmillió forintig vásárolható meg közel 2200 postai szolgáltató helyen.

November 7-től lehet jelentkezni az ingyenes uniós vonatjegyre

A DiscoverEU az Európai Unió kezdeményezése, mely lehetőséget kínál az európai fiataloknak, hogy ellátogassanak az EU egy vagy több másik országába, és életre szóló élményekkel gazdagodjanak.

forrás: Hasznos Hírek

Önkormányzat :: A testület tagjai

 
 
POLGÁRMESTER:
 
Kiss Béla
 
Hálás szívvel köszönöm a választópolgárok megtisztelő bizalmát magam, és a megválasztott képviselők nevében is. Az elmondott eskü szövege és szelleme szerint igyekszem megfelelni a bizalomnak és az elvárásoknak.
A fokozatosság elvét betartva jutottam el odáig, hogy ilyen nagy felelősséggel járó feladatot elvállaljak. Az egyéni ambícióim másodlagosak csupán, elsősorban a település érdekeit kell szem előtt tartani, a biztonságos, folyamatos fejlődés fenntartása a célom. Úgy gondolom a felelősség egy polgármesteren óriási. A jövő Levélét építjük, nyomot hagyunk magunk után a település történelmében és nem mindegy, hogy milyet.
1972-ben születtem, azóta Levélen élek, nős vagyok, két kisfiú édesapja. Nagyon fontosak számomra a hagyományos családi értékek.. Polgármesterré választásom előtt 20 évig egyéni vállalkozóként tevékenykedtem.
Önkormányzati munkámat 1998-ban a Gazdasági Bizottság külsős tagjaként kezdtem, az ezt követő három ciklusban Önkormányzati Képviselőként, 2010-2014-ig a Pénzügyi Bizottság elnökeként és az Aqua Kft. Felügyelő Bizottságának tagjaként képviseltem a település érdekeit.
A lakosság érdekeinek képviseletét tartom a legfontosabbnak, hiszen a bizalmat tőlük kaptuk. Polgármesterként fontosnak tartom, hogy a község gazdaságilag stabil és független maradjon. Lényeges, hogy fejlesztéseink jó minőségben, időtállóan készüljenek el.. Legnagyobb hiányosságunk a munkahelyteremtés területén tapasztalható. Az álmainkat nem adhatjuk fel, átfogóan meg kell vizsgálni egy ipari terület kialakításának lehetőségét.
A megválasztott Képviselő Testülettel minél hatékonyabban kell együtt dolgoznunk, sikereket csak közösen érhetünk el! A településen elégedett embereket akarok látni, a jelen és a jövő fiataljai találják meg helyüket, céljaikért érdemes legyen küzdeniük, és járjanak bárhol is az országban, büszkén mondhassák:

SZERETÜNK LEVÉLEN ÉLNI, JÓ LEVÉLINEK LENNI!
 

 

ALPOLGÁRMESTER:
 

Dorfinger Károly

 

 

KÉPVISELŐK:


Vargáné Herlicska Zsuzsanna


Papp Zoltán


Szakál Gyula


Fehér Attila


Zabolay Gábor

 

 

 JEGYZŐ:

 
Dr. Gáli Péter